Det märks när du tar hand om dig - näring inifrån syns på utsidan

Lilla julklappsguiden

Ho ho ho – här kommer vi med klappar och kul,
Ge bort inre och yttre hälsa och skönhet i jul!

 Vi kunde inte låta bli att börja med ett litet julrim, varsågod att låna om det krisar för dig kring rimmen och juletid. Vad är förresten bättre än att ge bort kärlek i julklapp? Kärlek i form av inre och yttre hälsa, en hälsa som sedan blommar till skönhet. Oslagbart eller hur!

Läs vidare för våra bästa julklappstips – till någon du tycker mycket om, till julklappsspelet eller varför inte dig själv? Oavsett om du ska fira med familj, vänner eller ensam i år så har vi här satt ihop en enkel julklappsguide till dig!

Silicea_kapslar

Till skönhetsjunkien

Det finns alltid någon i varje släkt och gemenskap. Hen som alltid ser lite extra fräsch ut och verkligen tar hand om sin hud och hälsa. Visa att du ser detta och ge bort en kur med Sveriges mest sålda kosttillskott för hår, hud och naglar; Original Silicea Kapslar.

Produkten är klinisk dokumenterad och har 9 av 10 nöjda användare. Den finns i 30, 60 och 90 kapslar vilket gör att du kan välja helt efter din budget. Din släkting eller vän kommer ringa efter lika lång tid och tacka för en ännu fräschare look.

Silicea_beauty_shots

Till den i farten / jetsetaren

Sen har vi den som i stället aldrig hinner ta hand om sig. Ständigt resande, eller typen som alltid säger; ”hur hinner du det, jag drar bara borsten genom håret och går ut genom dörren.” Här är det perfekt med små fina dosförpackningar; enkelt och tilltalande för den som vill att saker ska gå undan.

Silicea Beauty Shots är ett välsmakande kosttillskott perfekt förpackat i enkla dospåsar. En om dagen räcker för att bidra till tjockt vackert hår, frisk hud och starka naglar. Den smakar dessutom röda druvor, fläder, svarta vinbär, jordgubbar och hallon – mycket god!

Silicea_balsamspray

Till henne budget

Det må stå budget, men det är bara gällande priset. Silicea Balsamspray är allt annat än budget. Balsamsprayet är vårdande, fuktgivande och uppfräschande. Sprayet gör håret enkelt att kamma ut, gör håret mindre statiskt och ger håret tillbaka sin naturliga glans. Perfekt julklapp till den som alltid fixar lite extra med håret.

Silicea_kollagen

Till henne lyx

Kollagen, hyaluronsyra och kiselgel – allt förpackat i enkel och vacker dospåse; ja du hör ju - lyx lyx lyx! Med Silicea Kollagen Plus får du hela 2,5 g kollagenpeptider som bidrar till att minska rynkor och få fastare hud, samt vårt unika kiselgel och hyaluronsyran HAPLEX ® Plus som i studier visat tydligt positiva resultat på elasticiteten och fuktbalansen i huden.

Silicea_schampo

Till honom budget

Silicea Vital Schampo är toppen! Du kan självklart även ge bort schampot till en kvinna, eller dig själv, men alltför många män lider av håravfall och upplever tunnare hår med åldern. Silicea Vital Schampo innehåller kisel och biotin, som bidrar till ett friskt, starkt och välmående hår.

Schampot är pH-neutralt och reglerar fukthalten i både hår och hårbotten, något som är mycket viktigt vid tex ofrivilligt håravfall. Mineralet kiseldioxid stödjer även uppbyggnaden av keratin, vilket förbättrar styrkan och utseendet på det hår som finns.

Silicea_man_kapslar

Till honom lyx

Original Silicea MAN är speciellt anpassat till män som vill behålla ett starkt, friskt och välmående hår. Med noga utvalda ingredienser anpassade efter manen har vi på Silicea tagit fram enkla kapslar med allt i ett; kisel, zink, biotin, koppar och selen – fem otroligt viktiga spelare för män och allmänhälsan.

Silicea_MT_magtarm_mage_dospåsar

Till julklappspelet

Kanske inte den sexigaste julklappen – men kommer helt klart vara mest uppskattad när den väl används. Till julklappsspelet har vi valt en klapp som kan användas av alla i familjen, även de små; Silicea Mag-Tarm Direkt är dospåsar med en snabbverkande kiselgel för ont i magen.

Perfekt framåt julkvällen när vi tryckt en julgodis för mycket. Ger omedelbar lindring, och har en snabb och effektiv vid akuta besvär som kramper och halsbränna.

Sist men inte minst – en riktigt god jul från oss till er <3

Hitta produkterna här

Läs mer här

Min hårresaHårvård

Från hårbottenbesvär till förbättrad livskvalitet

Mage

Obehagliga kramper i magen – Vad kan det bero på?

Mage

Ballongmage: Orsaker och behandlingsmetoder

Kvinna på bryggan
Hårvård

Frisörens guide: så undviker du att håret blir slitet på sommaren

Mage

Frida: ”Silicea är det enda som hjälper mig vid IBS och stressmage”

Mage

Magsyra, halsbränna och sura uppstötningar – Enkla lösningar för vanliga besvär

Rulla till toppen