Det märks när du tar hand om dig - näring inifrån syns på utsidan

Om Silicea

Silicea erbjuder produkter för hår, hud, naglar och mage. Med Silicea är det lätt att ta hand om sig. Hela vägen inifrån och ut. Det kislet gör på insidan märks på utsidan. Friskt vackert hår och fin hud till exempel. Och i stället för magproblem, kan du fortsätta göra det du vill göra, utan att magen stör dig. Leva livet.

TA HAND OM DIG MED SILICEA

Silicea är som en vän som du kan lita på. Som du vet bara ger dig sina bästa tips och råd. Silicea betyder kisel. Kisel är naturligt och har flera viktiga funktioner i kroppen. Det skulle kunna vara komplicerat och svårt. Vi har gjort det enkelt, tydligt och lättillgängligt.
Med Silicea är det lätt att ta hand om sig. Hela vägen – inifrån och ut. Det kislet gör på insidan märks på utsidan. Sedan 1968 har vi gjort hår vackrare, hud friskare och naglar starkare. Glada magar och nöjda kunder. År efter år. Vi är originalet. Vi finns här och vi kommer fortsätta finnas här. Vi är Silicea och vi hjälper människor att på ett naturligt sätt ta hand om sig.

från the black forest

Vid sidan av den vackra Black forest i Schwarzwald i Tyskland ligger företaget Anton Hübner GmBH. Företaget startade redan 1936 av Anton Hübner och hans fru Klara. Hübner  har en lång tradition och historia för att tillverka naturmediciner,  naturprodukter och kosttillskott med högsta kvalitet och dokumentation. 

Idag ägs Anton Hübner av Dermapharm AG, en stort läkemedels och hälsoföretag där innovation och tradition inom hälsoindustrin står i fokus.

en naturlig del i din vardag

Silicea vill vara en del i din vardagsrutin. Antingen om du har munsår, din mage är i obalans eller om du vill ge din kropp extra näring inifrån. Precis som resten av kroppen behöver ditt hår, din hud, din mage eller dina naglar extra näring, hjälp och omsorg för att din kropp kan återfå sin balans. Silicea erbjuder en serie av produkter där basen är kisel med flera olika användningsområden. Trygga att använda både till vuxna och barn.  Vi vill att Silicea skall bli en del i din vardag och du kan ge din kropp de bästa förutsättningarna för att stråla och må bra. I vårt sortiment finns både kosttillskott, kosmetika och medicintekiska  produkter. 

Rulla till toppen