Det märks när du tar hand om dig - näring inifrån syns på utsidan

Siliceas vänner

Silicea har funnits i 55 år och har miljontals nöjda användare världen över. Har du en historia som vi får ta del av?

Din historia med Silicea

Sedan 1968 har vårt naturliga kiselmineral och utvalda näringsämnen gjort hår vackrare, hud friskare och naglar starkare. Glada magar
och nöjda kunder. Är du en av dem och vill berätta din historia? Bli ambassadör för Silicea!

 
Vi söker efter ambassadörer till Silicea som vill vara med på bild, film eller i reportage och berätta om sin upplevelse med våra produkter. Alla som älskar Silicea är välkomna att ansöka om att bli ambassadör. Skulle du beskriva dig själv som en glad, positiv och trygg person? Då är vi en perfekt matchning.

Som ambassadör för Silicea kan du få:

  • Gratis produkter.
  • Förtur att testa nya produkter från Silicea.
  • Rabattkoder att dela ut till dina vänner.
  • Möjlighet att delta på event och mässor med Silicea.

Ansök här

Frågor och svar

Vad gör jag som ambassadör?

Som ambassadör för Silicea förväntas du dela med dig av din upplevelse med Silicea. Det kan ske genom att ta bilder, spela in korta filmklipp, vara med i en intervju, skriva om Silicea på dina sociala medier eller annat. Materialet kan publiceras på Siliceas sociala medier, hemsida, nyhetsbrev eller annat som bestäms i samråd mellan Silicea och ambassadör.

Behöver jag ha många följare på sociala medier för att bli ambassadör?

Nej. Vi söker dig som är intresserad av att berätta om din upplevelse med våra produkter. Din historia publiceras i Siliceas kanaler, så du behöver själv inte ha en offentlig profil på sociala medier.

Om jag har ett större Instagram-konto, kan jag ansöka?

Absolut. Vi erbjuder ytterligare förmåner för ambassadörer som har ett Instagram- eller TikTok-konto med hög räckvidd och interaktion.

Jag har ansökt om att bli ambassadör, när får jag svar?

Först och främst, stort tack för din ansökan. Vi är så glada att du tycker om våra produkter lika mycket som vi gör. Vi går igenom nya intresseansökningar en gång i månaden, och hör av oss till dig via e-mail.

Rulla till toppen