Förebygg magproblem med Silicea Mag - Tarm

Silicea Mag-Tarm

Lider du av en orolig mage, känner dig uppblåst och svullen samt känner av tarmproblem så kan du få lindring genom Silicea Mag-Tarm

Lindring av uppblåst mage

Lider du av en orolig mage, känner dig uppblåst och svullen samt känner av tarmproblem så kan du få lindring genom Silicea Mag-Tarm

Silicea Mag-Tarm är helt naturlig utan några som helst tillsatser eller konserveringsmedel. Den innehåller kiselgel, med finfördelat kisel och syre tillsammans med vatten. Denna kiselgel har en bindningsförmåga och ser till att binda gaser och andra substanser i din mage och i ditt tarmsystem. Den skyddar även dess slemhinnor. Denna gel har en positiv effekt på uppblåst mage såväl som orolig mage, samt även andra typer av mag- och tarmproblem som IBS och halsbränna.

Du kan använda Silicea Mag-Tarm tillfälligt eller som en långvarig behandling.

Snabb, skonsam och effektiv hjälp vid både halsbränna och ballongmage. Oavsett om du är en av dem som ofta har problem med magen, eller bara då och då, så kan Silicea Mag-Tarm Gel vara lösningen på din eller din familjs magproblem. Silicea Mag-Tarm Gel har miljontals nöjda användare världen över.

Användning

Användning: Barn och vuxna med tillfälliga besvär skall ta 2 dosmått (2×15 ml) 3 till 5 gånger per dag. Tas mellan måltiderna och om det behövs före sänggående. När de akuta symtomen har minskat kan behandlingen fortsätta några dagar med 1 dosmått (15 ml) 3 gånger per dag. Silicea Mag-Tarm tas direkt eller blandas i t ex vatten eller te.

Uppstår kraftig smärta, hög feber eller om behandlingen inte har effekt inom tre dagar bör läkare uppsökas.

Vid kroniska problem hos vuxna rekommenderas 1 dosmått (15 ml) 3 gånger per dag i t ex vatten eller te mellan måltiderna. Vid kroniska besvär rekommenderas behandling upp till sex veckor. Symtomen bör förbättras efter tre veckor. Silicea Mag-Tarm är en medicinteknisk produkt som består av rent mineraliskt kisel med god tolerans.

Viktigt att notera Vid diarré är det viktigt att kompensera vätskeförlusten genom att dricka mycket vatten. Detta är speciellt viktigt för barn.

Eventuell medicin bör tas minst två timmar före eller efter det att man tagit Silicea Mag-Tarm eftersom effekten av medicinen annars kan påverkas. Vid konsultation med din läkare bör du berätta om din behandling med Silicea Mag-Tarm. Vid användning av Silicea Mag-Tarm under lång tid bör man försäkra sig om en balanserad diet.
Dagsdosen bör ej överskridas.

Komposition
Komposition: Aktiv substans: 100 ml gel innehåller 100 ml kiselgel (kiselsyragel) med 3,5 g kiseldioxid. 100 % naturlig, fri från konserveringsmedel och tillsatser.
Förpackningar
Förpackningar: 200 ml och 500 ml gel på flaska och dospåsar om 15 ml.

prod_silicea_mag

Forskning

Studie visar minskning av mag-tarm problem med kiselgel*
% av minskning av olika mag-tarm problem

80,9% Smärta i övre delen av buken
75,6% Spänd mage
57,3% Väderspänning
57,3% Kraftig gasbildning i tarmen
61,1% Uppkörd mage
66,5% Dålig matlust
84,2% Illamående
80,0% Kräkningar
65,6% Sura uppstötningar, rapningar

*Effekt av kolloidial kiselsyra vid olika typer av matsmältningsproblem (Messerich, J.). Studie med 71 deltagare

Uppblåsthet, ballongmage, övermättnad och gasbildning

En av orsakerna till uppblåst mage är en ökad gasproduktion via mikroorganismer i tarmen. Det kan också bero på att man “sväljer luft” eller lever ett hektiskt och stressigt liv. Annorlunda näringstillförsel och brist på motion kan också ge ökad gasbildning. ofta orsakas ökad gasproduktion helt enkelt av att man ätit eller druckit något olämpligt.

ÖKAD GASBILDNING
Ofta orsakas ökad gasproduktion helt enkelt av att man ätit eller druckit något olämpligt som tarmen reagerar på. Även om detta är ganska harmlöst så orsakar problemen ofta genanta situationer och kan göra att man undviker att vara med eller delta i vissa sammanhang.

 

KÄNSLAN AV EXTREM MÄTTNADSKÄNSLAN

Ibland kan känslan av uppkördhet och extrem mättnadskänsla med tillhörande magkramper till och med upplevas som kolik. Silicea Mag-Tarm Gel hjälper på ett naturligt sätt genom att binda gaser och toxiner och transportera bort dessa den naturliga vägen.

Halsbränna och sura uppstötningar

Vem känner inte till den otrevliga folksjukdomen halsbränna med sin brännande känsla och med sin sura smak i munnen. Ofta kan halsbränna också ge starka smärtor i bröstområdet. Med Silicea Mag-Tarm kiselgel kan du lösa akuta problem som halsbränna och sura uppstötningar.

BALANSERA MAGSYRAN
Genom att balansera magsyran på ett enkelt, effektivt och hälsosamt sätt fungerar Silicea Mag-Tarm helt unikt. Effekten kommer redan efter några minuter och stabiliserar och lugnar magen.

 

KISELGEL SKYDDAR SLEMHINNORNA I MAGE- OCH TARM

Magslemhinnan får en chans att återställa sig genom att silicea gelen lägger sig över den som en tunn skyddande hinna. Silicea Mag-Tarm skyddar slemhinnorna och hjälper till att lindra smärtan.

Effektiv vid alla slags mag- och tarmproblem

Silicea Mag-Tarm kan lindra vid enstaka symtom som t ex halsbränna men även vid IBS och kan användas både för tillfällig och långvarig behandling. Silicea Mag-Tarm är skonsam och verkar lokalt i magen, vilket gör den lämplig även för behandling av barn. Silicea Mag-Tarm är en medicinteknisk produkt.

Så här fungerar Silicea Mag-Tarm

Den aktiva beståndsdelen i Silicea Mag-Tarm är kiselgel (kiselsyragel). Det är ett ämne som bildats av mineralet kisel, syre och vatten. Silicea Mag-Tarm innehåller inga andra tillsatsämnen eller konserveringsmedel. Den är också lämplig för barn att använda.  På grund av en porös struktur och kraftig bindningsförmåga fungerar kiselgelen som en svamp som suger upp främmande substanser.

KRAFTIG FÖRMÅGA ATT BINDA SJUKDOMSALSTRANDE ÄMNEN OCH TOXINER 
Silicea Mag-Tarm Gel är den mycket kraftiga förmågan att binda sjukdomsalstrande ämnen och toxiner. Dessa binds och oskadliggörs genom en fysikaliskt process och försvinner naturligt via tarmen.

MAG-TARM KANALEN ÅTERFÅR SIN NATURLIGA BALANS. 

Samtidigt skyddas den känsliga slemhinnan. Symtomen lindras och den störda mag-tarmkanalen återfår sin naturliga balans.

Arkiv

Pin It on Pinterest