Det märks när du tar hand om dig - näring inifrån syns på utsidan

”Mitt hår är starkare och mer välmående än någonsin”

Under hösten 2023 har vi sett henne i det populära underhållningsprogrammet ”Förrädarna”. Men ända sedan sedan slutet av 90-talet och den populära TV-serien "Skilda Världar" har Claudia Galli Concha varit ett bekant ansikte för hela det svenska folket. Samtidigt som hennes skådespelarkarriär tog fart, började också hennes hårresa. 

Experiment med olika frisyrer, hårfärger, toningar, slingor och styling blev en del av hennes vardag. Den stora frågan är, hur kan man hålla håret fint och välmående trots det stora slitage det utsätts för? Claudia Galli Concha har funnit sitt sätt.

Claudia, kan du berätta kort om din hårstory?

Jag färgade mitt hår för första gången när jag var 15 år gammal, och sedan dess har jag i princip alltid experimenterat med färger, både privat och i mitt arbete som skådespelare. Vad jag inte riktigt förstod från början var att om man utsätter håret mycket för färg och blekning, så behöver man ge håret extra kärlek. Det är något jag har lärt mig under de senaste 10 åren.

Claudia_1

Varför är ditt hår så viktigt för dig?

Mitt välmående är viktigt för mig, och där ingår ett friskt hår som en betydande faktor. Jag vet att om jag mår bra, så påverkar det mitt hår. Så när jag tar mig tiden att ta hand om mig själv och mitt välmående, så vet jag att det syns både i mitt hår och i min hud. Det börjar inifrån och syns på utsidan.

Har du någonsin haft en förändring i håret som påverkade dig?

Att ha ett skadat hår är inte roligt, och när jag hade blekt mitt hår under flera års tid nådde jag till slut en punkt där jag kände att jag inte kunde fortsätta på samma sätt. Det var då min långa resa tillbaka till ett friskt hår började. Jag återvände till Original Silicea kapslar för att stärka mitt hår från insidan. Första gången jag fick tips om Original Silicea var när jag som 19-åring började jobba med TV på heltid. Det blev naturligt att bli mer medveten om mitt utseende på ett nytt sätt och vara mottaglig för tips om naturliga sätt att påverka det. Mitt hår var en av de saker jag kände behövde extra stöd, med tanke på allt det utsattes för. Det var en av maskörerna på en TV-serie som tipsade om Original Silicea kapslar.

Claudia_silicea

Får Original Silicea dig att må bättre, och på vilket sätt?

Jag mår bra när jag tar hand om mig själv och ger mig de bästa förutsättningarna att må bra på alla sätt. Genom att ta Original Silicea kapslar ger jag mitt hår de rätta förutsättningarna med rätt näring inifrån. Jag har ätit Original Silicea vid flera tillfällen under mitt liv, och varje gång inser jag vilken skillnad det gör. Det tar lite tid eftersom det påverkar håret från roten, men det är helt klart värt det. Tack vare Original Silicea kapslar mår mitt hår så mycket bättre, det är starkare och mer välmående än någonsin.

Idag är du ambassadör för Silicea, var det ett självklart val för dig?

Jag värdesätter äkta samarbeten, eftersom jag verkligen vill kunna står bakom produkten. Original Silicea är en produkt jag har använt och tyckt om sedan tidigare, och det är precis sådana produkter som jag vill dela med mig av och rekommendera till mina följare.

Äter du några andra tillskott, och i så fall, vilka?

Ja, jag tar också C-vitamin, D-vitamin, zink och magnesium och annat vid behov.

Hitta produkterna här

Läs mer här

Kivnna ler
Hårvård

Vitaminer och mineraler för håret: De 8 viktigaste för starkt och vackert hår

Hårvård

Tunt hår hos kvinnor – Enkel guide med tips för tjockare hår

HårvårdMin hårresa

Sara skrotade tanken på hår- och nagelförlängning – tack vare Silicea

Original Silicea kapslar och Årets Mama-logotyp för sponsor
HårvårdHudvårdMageNagelvård

Silicea är jubileumspartner till Årets Mama 20 år

Kvinna med långt hår i säng
Hårvård

Så kan du minimera håravfallet efter en infektion

Anna Falk
Min hårresaHårvård

”Håret är en stor del av mig och min person”

Rulla till toppen