Det märks när du tar hand om dig - näring inifrån syns på utsidan

Glowig hud på sommaren – hur då?

Sommar, sol och skimrande glowig hud. Känns det där sista som en omöjlighet? Vi vet hur du får till det och ger här våra enklaste tips för mer glow!

Kollagen plus_sommar

Boosta med kollagen

Just vid denna tid brukar vår kropp behöva en liten boost. Halva sommaren har passerat och kanske har vi slarvat lite med näring och rengöring. Ge kroppen en kollagen-boost med hjälp av Original Silicea Kollagen Plus. Dospåsarna har en unik formula av högkvalitativa kollagenpeptider, Silicea kiselgel och C-vitamin. Perfekt att bara ta med exakt så många du behöver på semestern och slippa resa med en full förpackning.

Sysselsätt dig på stranden

Vi har tidigare lyft fram självmassage av ansiktet. Få saker tar fram så direkt glow som just det. Påminn dig själv när du ligger där rastlös i solen. Ta en klick solskydd i handen och passa på att ge dig en längre ansiktsmassage. Kom ihåg att tvätta händerna innan och njut sedan!

Kvinna_hud_ansiktsmask

Fukt fukt fukt

Sol, vind och vatten torkar ut. Är du dessutom en torris i huden generellt så behöver du fuktbomba ansiktet med jämna mellanrum. Vår favorit heter Silicea® Anti-Aging Cream Mask. Den slätar ut och ger dessutom massor av fukt. Med innehåll som; Aloe Vera, hyaluronsyra, kiselgel, jojoba-, mandel-, sesam- och aprikosolja. Ja men du hör ju – let there be glow!

Glas_vatten_citron

Fyll på med vätska och salter varje dag

Under sommaren förlorar vi mycket mer vätska än under vinterhalvåret. Tillhör du dessutom den skara som har svårt att få i sig tillräckligt med vatten annars också, så behöver du öka tempot ännu mer nu.

Drick minst 2 liter / dag – men är du ute i solen, tränar eller svettas mycket så sikta på 3 liter. Tillsätt gärna elektrolyter och salter i ditt vatten, det hjälper till att återställa det viktiga du svettas ut. Och kom ihåg; en fuktfattig kropp kan inte ge dig en glowig hud.

Kvinna_sommar_glad

Njut av sommaren

Skönhet kommer inifrån - en av våra mest använda meningar. Och så sann den är! När vi njuter och mår bra så strålar vi inifrån. Ta nu tillvara på sommarens lugna dagar och se till att du prioriterar att bara ta det lugnt – flera dagar i sträck helst.

Stress är en dålig vän till din hud. Faktiskt en av de sämsta. Så njut av sommaren, lägg dig på rygg i en hammock och känn glowet byggas upp inifrån.

Hitta produkterna här

Läs mer här

Original Silicea Munsår Gel
Hudvård

Supermineralet kisel stoppar munsår – fem saker du inte visste om herpes

Original Silicea kapslar och Årets Mama-logotyp för sponsor
HårvårdHudvårdMageNagelvård

Silicea är jubileumspartner till Årets Mama 20 år

HårvårdHudvårdMageNagelvård

Lilla julklappsguiden

Kiselgel flaska OS_badkar
HårvårdHudvård

3 saker du kan använda Siliceas kiselgel till

Kisel
MageHårvårdHudvårdNagelvård

Lilla Kiselskolan!

glow naturlig lyster hud kvinna
Hudvård

Naturligt glow utan makeup

Rulla till toppen