Det märks när du tar hand om dig - näring inifrån syns på utsidan

Sara skrotade tanken på hår- och nagelförlängning – tack vare Silicea

När Sara upptäckte att hon började tappa mer hår än vanligt och att håret blivit skört, såg hon sig till slut om efter hjälp. Då hittade hon Original Silicea kapslar, ett kosttillskott med vitaminer och mineraler som boostar hårrötterna med näring inifrån.

Att ha ett starkt och välmående hår har alltid varit en självklarhet för snart 50-åriga Sara. Men under sommaren 2022 upptäckte hon att hon började tappa jättemycket hår vid varje hårtvätt:

”Det var som stora hårbollar som föll av varje gång jag tvättade håret.”

Hon levde med problemet i ungefär ett och ett halvt år, innan hon valde att prova Original Silicea kapslar, för att stärka håret med rätt näring inifrån till hårrötterna. Idag tar hon en kapsel om dagen vid lunchtid, och det har hon gjort i nästan fem månader.

Sara_case_OS_1

”Redan efter en månad märkte jag att jag inte tappade lika mycket hår som tidigare när jag tvättade håret, och efter två månader var mina naglar så starka så att jag kunde ta bort nagelförlängningen.”

Sara berättar också att efter drygt tre månader så hade nytt ”bebishår” vuxit ut och blivit nästan 10 cm långt på de tidigare kala flikarna i pannan.

”Det är jag mest glad över! Jag trodde det var kört faktiskt. Så nu har jag skrotat tanken på hårförtjockning eller hårförlängning. Det behövs inte nu när jag har Silicea.”

Sara_case_OS_2

Har du provat andra kosttillskott för håret tidigare?

Jag har inte provat andra tillskott, men jag har provat ett särskilt schampo för håravfall från ett annat märke, men det gav mig ingenting. Jag tror verkligen att det måste komma inifrån.

Vad är den största skillnaden du ser med Silicea?

Nu efter några månaders användning av Silicea känns det som mina hårstrån är starka igen och går inte lika lätt av när jag till exempel tvättar och borstar håret. Naglarna går inte lika lätt av som förut och ser mer hälsosamma ut, de är klarare och inte gula.

Skulle du rekommendera andra att testa Original Silicea kapslar?

Jag tycker att alla ska prova med en kur, minst tre månader. För många kan det säkert bli som för mig. Jag är så glad att jag nu äntligen fått tillbaka lite av mitt hår och starka naglar!

Hitta produkterna här

Läs mer här

Min hårresaHårvård

Från hårbottenbesvär till förbättrad livskvalitet

Kvinna på bryggan
Hårvård

Frisörens guide: så undviker du att håret blir slitet på sommaren

Kivnna ler
Hårvård

Vitaminer och mineraler för håret: De 8 viktigaste för starkt och vackert hår

Hårvård

Tunt hår hos kvinnor – Enkel guide med tips för tjockare hår

Original Silicea kapslar och Årets Mama-logotyp för sponsor
HårvårdHudvårdMageNagelvård

Silicea är jubileumspartner till Årets Mama 20 år

Kvinna med långt hår i säng
Hårvård

Så kan du minimera håravfallet efter en infektion

Rulla till toppen