Silicea kan motverka munherpes

Silicea Mun Herpes Gel

Ger dig lindring om du drabbats av munsår samt känner av besvär som svullnader, vätskefyllda blåsor och rodnader och du får smärta i och runt din mun.

Behandla munherpes på enkelt sätt

Silicea Mun Herpes Gel ger dig lindring om du drabbats av munsår samt känner av besvär som svullnader, vätskefyllda blåsor och rodnader och du får smärta i och runt din mun.
Idag är det tre av fem vuxna som bär på herpesvirus utan att veta om det. Munherpes smittar via pussar och kyssar. Herpes kan ge dig munsår så det är viktigt att du är noga med din hygien, tvättar dina händer efter att varit i kontakt med ditt munsår, undviker att pussa någon när du har det samt att du behandlar det med Silicea Mun Herpes Gel

Silicea Mun Herpes Gel innehåller kiselsyra och det både påskyndar läkeprocessen och verkar lindrande. Denna herpes gel är godkänd för utvärtes behandling av munsår.

Dosering

Gelen stryks på det infekterade området med hjälp av en bomullstuss eller ett rengjort finger. Efter cirka fem minuter har en vit hinna bildats över blåsan, detta innebär att gelen har verkat och hinnan kan torkas bort. Används upp till fem gånger per dag från första stickningarna tills dess att munsåret är helt läkt.

Ingredienser

5 g gel innehåller 4,7 g kiselsyra gel som aktiv substans. Övrigt innehåll: hydrolite (pentylenglykol), carragen, alfa-bisabolol, kaliumsorbat och citronsyralösning. Förvaras oåtkomligt för barn

Förpackningar

Tub 5 g

prod_silicea_mun

Arkiv

Pin It on Pinterest