Vårda huden

Original Silicea Face & Body

Stimulerar hårsäckar och motverka håravfall, samt ge håret styrka och volym.

Ta hand om din hud

Vår hud utsätts dagligen för påfrestningar med väder, vind, tvättning och mycket mer. Ju äldre du blir så minskar dessutom hudens elasticitet och det tillsammans med det faktum att huden får en minskad fetthalt och minskad vattenhalt gör att din hud blir skör och även rynkig. För att få en mjukare och slätare hud med en ökad spänst och elasticitet så kan du tillsätta näring och fukt, genom att använda Silicea Face & Body Repair Gel.

Gel som motverkar ålderstecken

Denna gel är återfuktande och motverkar ålderstecken som din hud kan få. Bland annat så motverkar den torrhetsrynkor och fina linjer. Silicea Face & Body Repair Gel innehåller både Aloe Vera och kisel som båda är substanser som ofta används för hudvård. Med denna gel så kan du tillföra huden näring och fukt samt skydda den mot de dagliga påfrestningarna. Med Silicea Face & Body Repair Gel får du en mjuk och slät hud.

Silicea för att vårda huden

Silicea Face & Body Repair Gel kan du använda varje dag och på hela kroppen. Den är särskilt lämpad för ansikte, dekolletage och händer. Denna gel passar alla hudtyper och tränger snabbt in i huden utan att bli klibbig. Om du har en torr hud, så kan du komplettera din Silicea Face & Body Repair Gel med en ordinarie ansiktskräm.

Silicea-Face-and-body2

Woman touching skin or applying cream, isolated

Ingredienser

Vatten, kiseldioxid, pentylenglykol, squalene, phenoxyetanol, aloe barbadensis gel, carrageenan, glukomannan, doftämne och citronsyra. Förvaras oåtkomligt för barn

Förpackning

Flaska 150 ml

silicea_face

Pin It on Pinterest