Tips & idéer - Silicea

93% Nöjda

SUMMERING AV VEM SOM KAN HA NYTTA AV ETT KOSTTILLSKOTT FÖR HÅR, HUD OCH NAGLAR

 

MÄN OCH KVINNOR SOM:

– ofta behandlar sitt hår med t ex fönar, färg, använder hårförlängning eller annat som sliter på håret.
– vill ge sitt hår en näringsboost eftersom det tappat sin lyster eller blivit mer skört än normalt.
– på grund av stress eller andra negativa upplevelser tappar mer hår än vanligt.
– har typiskt skandinaviskt hår; tunt, lätt och flygigt.
– har sämre kvalitet på håret än normalt.
– vill bibehålla sina starka och vackra naglar.
– har fått sämre kvalitet på naglar än normalt.
– har räfflor i naglarna och ojämn nagelstruktur.
– har naglar som skivar sig lätt.
– vill bibehålla en frisk hud.
– har fått torrare hud än normalt.
– ha en mogen hy med synliga ålderstecken.
– har fått mindre elastisk hud än vanligt.

VÅRDA FRÅN INSIDAN

Precis som resten av kroppen kan håret, huden och naglarna ibland behöva lite extra omsorg för att må bra. Kosttillskotten Original Silicea och Original Silicea MAN innehåller noga utvalda näringsämnen för att bevara ett friskt välmående hår, hud och naglar. Original Silicea MAN är speciellt anpassad för mannens behov.

BEPRÖVAD ERFARENHET
Original Silicea har funnits i över 55 år och varumärket bygger på beprövad erfarenhet. En svensk konsumentundersökning från 2012 visade att 9 av 10 användare är nöjda med Original Silicea. Med flera kliniska studier och nöjda användare världen över kan kunden vara säker på att få en produkt som håller vad den lovar.

DÅ HÅRET FÖRSVINNER
Håravfall är vanligt och drabbar både kvinnor och män. Bristfällig kost, bantning, stress på jobbet, för lite sömn, amning eller infektion är orsaker som kan göra att håret tillfälligt tunnas ut och man tappar mer hår än normalt.
Vid dessa tillfällen kan Original Silicea eller Original Silicea MAN vara till nytta då de innehåller näringsämnen för att bevara en normal hårväxt.

ENKLARE KAN DET INTE BLI
En kapsel eller en matsked dagligen – enklare kan det inte bli. Som med all hår- och hudvård gäller det att ha lite tålamod men redan inom ett par månader kan resultat börja märkas. Används minst 2-6 månader för ett gott resultat.

Blå Lagunen – rik på kisel

Utomhusbadet Blå Lagunen utanför Reykjavik på Island är en varm källa med ovanligt höga halter av kisel. Tusentals människor njuter varje år av det varma vattnet och kiselleran som renar och rensar huden och har en vitaliserande effekt på kroppen. I folkmun påstår man till och med att vattnet är så nyttigt att man blir en dag yngre för varje dopp man tar i lagunen. Läs om Silicea Face & Body.

 

Silicea Logo

Pin It on Pinterest