90-DAY CHALLENGE - Silicea

90-Day challenge!

Längre hår, friskare hud, starkare naglar

Original Silicea – ditt dagliga skönhetstillskott!

Ge hår, hud och naglar en riktig skönhetsboost i sommar samtidigt som du har chansen att vinna lyxiga skönhetskit och en valfri skönhetsbehandling som slutfinish. Antar du utmaningen?

Antar du utmaningen?

Ett tjockt, starkt hår med lyster. Starka och vackra naglar som inte skivar sig och går av. En fin, elastisk och välmående hud.

Drömmer du om att få det där tjocka Hollywood-svallet, en fin hy eller naturligt starka naglar?

Siliceas 90-day challenge kan göra drömmen till verklighet!

Anta utmaningen i sommar och avsluta säsongen på topp!

Inte bara ger du hår, hud och naglar en näringsboost, du har också chansen att varje månad vinna ett skönhetskit och ett presentkort på valfri skönhetsbehandling som härlig finish efter utmaningen – till ett värde av ca 2 500 kr.

Gör som Maria Montazami

Boosta hår, hud och naglar från insidan med en

Anta utmaningen!

Ange koden Silicea90 och du får 20% rabatt på Original Silicea! Erbjudandet gäller t.om den 31/8.

Det här är Silicea 90-day challenge

Precis som att du skulle anta en träningsutmaning så går Siliceas 90-day challenge ut på att du beauty boostar i tre månader. Skönhet börjar inifrån! Och genom att komplettera med skonsamma dagliga skönhetsrutiner får du ett ännu bättre resultat. Vi ger dig tipsen och på vägen!

Step by step – så här gör du

1. Använd Original Silicea i 90 dagar. Med koden Silicea90 får du dessutom 20% rabatt på valfri Original Silicea om du handlar i vår webshop.

2. En kapsel eller Beauty Shot om dagen är allt som behövs för att boosta hår, hud och naglar inifrån. Använd Original Silicea som en del av din dagliga skönhetsrutin, och lägg dina skönhetstillskott på ett ställe där du enkelt kommer ihåg att ta dem. Exempelvis i neccessären.

3. Komplettera med en skonsam skönhetsrutin. Våra bästa tips hittar du i bloggen!

4. Vi vill se hur det går! Dela bilder från din 90-day Challenge på Instagram under hashtagen #silicea90day och tagga @silicea.se
Allt från före, under och efter bilder på hur ditt hår och naglar växer, till härliga bilder från din dagliga skönhetsrutin. Tagga gärna en vän som du också tror vill anta utmaningen! Silicea väljer en vinnare varje månad som får ett lyxigt skönhetskit bestående av Original Silicea Beauty Shots, Silicea Vital Schampoo, en nagelfil i glas och en skonsam hårborste.

5. När du använt Silicea i 90 dagar – fyll i formuläret nedan. En vinnare dras var fjärde månad (med start den 1 september) som kan skämma bort sitt hår, hud eller naglar med en härlig skönhetsbehandling till ett värde av ca 2 500 kr!  Vinnarna kontaktas över mejl och väljs ut av oss från hashtagen #silicea90day

Hur gick din 90-Day Challenge? Tävla och vinn!

9 + 15 =

Hemligheten är kisel

Kisel är en viktig mineral, näst efter syre är kisel det vanligaste elementet på jorden. Kiselsyra stärker bindväven, reglerar fuktbalansen och understödjer bildandet av kollagen, något som är basen för tjockt vackert hår, starka naglar och frisk hud. Tappar du mycket hår, har naglar som skivar sig eller torrt hår och hud kan det vara tecken på kiselbrist – läs mer här!

Arkiv

Pin It on Pinterest